gaming laptop

Bedste gaming laptop i 2021

De bedste gaming laptop kan være alt, hvad dit lille hjerte ønsker. Den perfekte gaming laptop med den nyeste CPU- og GPU-hardware, den ideelle kontor- eller studie-notesbog med batterilevetid i flere dage eller et kraftværk på en arbejdsstation, der kan gengive det du mangler.

Det eneste problem er, ingen gør det let at vælge den rigtige længere. Det er her, GamingSpot.dk, kommer til undsætning. Der er nu mange CPU’er og GPU’er kombinationer, og så mange forskellige versioner af hver for at få hovedet rundt, og det betyder for eksempel, at en Nvidia RTX 3080 gaming laptop kan levere en helt anden spilleoplevelse sammenlignet med en anden.

Tag ikke fejl, men dette er et godt tidspunkt at købe en af de bedste gaming laptop. De har aldrig været mere magtfulde eller mere bærbare, og de repræsenterer også en af de bedste måder at få fat i den nyeste AMD-, Intel- og Nvidia-hardware.

Se vores liste med udvalgte gaming laptops i 2021 lige her:

1. Razer Blade 15

Den bedste gaming laptop i 2021

  • Uovertruffen byggekvalitet
  • Bredt udvalg af CPU / GPU-indstillinger
  • Ser lige så godt ud, som det fungerer
  • Fantastisk batterilevetid
  • Du får ikke den hurtigste RTX 3080
  • Trackpad kan være fin

Det sidste spin på Razer Blade 15 forbedres igen på en af de bedste gaming laptops, der nogensinde er lavet. Det har det samme smukke CNC-slebne aluminium chassis som sin forgænger, kun denne gang kan det huse en af Nvidias nyeste RTX 30-serie GPU’er og en 10. generation CPU fra Intel.

Vi tjekkede Razer Blade 15 Advanced Edition ud ikke så længe siden med sin 300Hz skærm, octa-core CPU og RTX 2080 Super Max-Q grafik silicium. Og vi blev forelsket igen. Disse nye modeller forbedret grafikbehandlingen yderligere med understøttelse af op til en RTX 3080 Max-Q, hvilket er utroligt i dette lille chassis.

En af de bedste ting ved Blade 15 er en række konfigurationer, som Razer tilbyder til den. Fra GTX 1660 Ti Base Edition, helt op til RTX 3080 Advanced med OLED 4K-panel, der er noget for næsten alle. Det er en af de smukkeste gaming laptop og stadig stærk.

Uanset hvilken konfiguration du vælger, mener vi, på Razer Blade 15 er den overordnede bedste gaming laptop på markedet lige nu.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *