Udgivet i Skriv en kommentar

ESL AFSLØRER TEAMS FOR IEM NEW YORK EU 2020

Kjærbye

ESL AFSLØRER TEAMS FOR IEM NEW YORK EU 2020

Otte hold vil kæmpe det ud i den europæiske turnering, som vil have $ 140.000 på linjen.
ESL har udgivet den fulde invitationsliste til den europæiske afdeling af IEM New York. Nuværende World No.1 og No.2, BIG og Vitality, overskriften holdlisten for turneringen, som vil have ESL Pro Tour point på vejen til Katowice på tilbud ud over præmiepengene.

På trods af IEM New York ikke er en RMR begivenhed i Europa – DreamHack vil være vært for Valve-sponsorerede turnering i regionen -, ESL var stadig i stand til at sammensætte et stærkt sæt af hold, der indeholder de seks højest rangerede europæiske sider i øjeblikket. De sidste to pladser vil blive bestemt af en fire-hold lukket kvalifikationskamp, hvor OG og en anden inviterede vil låse horn med to hold, der kommer ud af den igangværende åbne beslag.

Den komplette holdliste for turneringen, som vil have kick-off den 6. oktober, ser ud som følger:

BIG
FaZe
G2
Vitalitet
fnatic
Complexity

I mellemtiden har ESL meddelt, at Chaos, Envy og Bad News Bears har afvist inviterer til IEM New Yorks NA lukket kvalifikationskamp og vil blive erstattet af ja, Ze Pug Godz og New England Whalers. I CIS vil CR4ZY træde til for pro100, der valgte ikke at tage deres invitation til regionens lukkede kvalifikationskamp.

DEL NYHEDEN

  • Dato: august 12, 2020
  • Kategori:CSGO

SENESTE NYHEDER

SENESTE NYHEDER

SE MERE
SE MERE
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *