Udgivet i Skriv en kommentar

MOUSESPORTS UDVIDER HOLDET MED BYMAS

Bymas

MOUSESPORTS UDVIDER HOLDET MED BYMAS

mousesports har tilføjet Aurimas ” Bymas ” Pipiras som deres sjette mand på listen og en udviklingsspiller.
Rapporter kom ud i sidste uge placere Bymas uden for FaZe som den europæiske kombinere ville være på udkig for at tilføje tidligere North rifler Markus ” Kjærbye ” Kjærbye til deres rækker. mousesports har nu annonceret tilføjelsen af den litauiske unge som deres sjette spiller i truppen.

Bymas fik sit første store gennembrud med FaZe i slutningen af maj, da Olof ” olofmeister ” Kajbjer trådte tilbage fra holdet. Den 16-årige spillede med den europæiske trup indtil pausen ramte i juli, ender med en 0,93 rating som medlem af lineup, der fik tredjepladsen på DreamHack Masters Foråret og BLAST Premier Spring Europe Finals, før du tager et på cs_summit 6 med en 11.-plads finish.

Efter en stærk afslutning på 2019 kæmpede mousesports, da CS flyttede online på grund af coronaviruspandemien tidligere på året, med undtagelse af den første turnering i onlineperioden, ESL Pro League Sæson 11, som de endte på andenpladsen.

Allan ” Rejin ” Petersens mænd gik derefter ud i 13-14th og 13-16th plads i ESL One: Vejen til Rio og DreamHack Masters Spring, henholdsvis før ikke at kvalificere sig til BLAST Premier Finals med en 5-6:e plads på BLAST Showdown, går på at afslutte sæsonen med en anden 13-16:e finish på cs_summit 6 Europa.

“Vi oplevede, hvordan pludselige omstændigheder kan ændre sig i år,” læse et tweet fra mousesports under Bymas ‘meddelelse. “Derfor besluttede vi at udvide vores liste og bringe en 6. spiller ind for at være forberedt. Vi er glade for, at vi kan præsentere et kæmpe talent som Bymas til at udfylde den rolle, som passer ind i vores filosofi om at udvikle unge spillere.”

mousesports ‘seks-mands team er:

Danmark: Finn ” karrigan ” Andersen
Holland: Chris ” chrisJ ” de Jong
Tyrkiet: Özgür ” woxic ” Eker
Slovakiet: David ” frosset ” Čerňanský
Estland: Robin ” ropz ” Kool
Litauen: Aurimas ” Bymas ” Pipiras

Danmark: Allan ” Rejin ” Petersen (træner)

DEL NYHEDEN

  • Dato: august 12, 2020
  • Kategori:CSGO

SENESTE NYHEDER

SENESTE NYHEDER

SE MERE
SE MERE
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *