NATOSAPHIX

NATOSAPHIX FORLADER NORDAVIND

NATOSAPHIX FORLADER NORDAVIND

Niels-Christian ” NaToSaphiX ” Sillassen har forladt Nordavinds aktive liste, efter at de to parter har besluttet at splitte op på grund af forskelle i filosofier, har organisationen annonceret.
Den 23-årige forlader den aktive tjenesteliste efter det, han beskriver har været en “stenet vej”, siden holdet tog en international rute med hans og Kevin ” HS ” Tarns underskrift i begyndelsen af året efter tabet af Håkon ” hallzerk ” Fjærli til Dignitas.

To måneder efter at det nye hold mødtes, blev deres tidligere in-game leder, Ruben ” RUBINO ” Villarroel, tvunget til at tage en pause på grund af en håndledsskade, og han blev erstattet permanent af Haris ” H4RR3 ” Hadzic efter tre måneders stand-in periode.

Den nordisk-estiske blanding fortsatte med langsomt at kravle op på ranglisten og nåede sit højdepunkt på 38.-pladsen i begyndelsen af august, men for det meste kæmpede for dybe turneringsløb bortset fra deres sejr i Eden Arena: Malta Vibes’ første pokal i begyndelsen af juli.

“På trods af nogle gode resultater og forbedringer, har vi indset, at udtalelserne fra spillerne er for forskellige til at udvikle sig til et mesterskab-vindende hold,” NaToSaphiX forklarede HLTV.org. “Jeg ønsker mine tidligere kolleger held og lykke i deres fremtid og håber, at de finder en passende erstatning, der i højere grad er på linje med deres idé om, hvordan man spiller CS:GO.”

Nordavind er en spiller kort, da de er ved at stå Movistar Riders i semi-finalerne i FunSpark ULTI kvalifikationskamp på 16:00 . Holdet vil også spille i den syvende kop Eden Arena: Malta Vibes, sparker ud på August 12.

DEL NYHEDEN

  • Dato: august 11, 2020
  • Kategori:CSGO

SENESTE NYHEDER

SENESTE NYHEDER

SE MERE
SE MERE

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *