Udgivet i Skriv en kommentar

OFFICIELT: KJÆRBYE TIL FAZE

Kjærbye

OFFICIELT: KJÆRBYE TILMELDER SIG FAZE

Den 22-årige slutter sig til den europæiske trup efter at have tilbragt den sidste måned at udforske sine muligheder som en fri agent, der har besluttet at skille sin vej med North i begyndelsen af den officielle spiller pause efter en to år lang periode i FC København-ejede organisation.

Han erstatter effektivt Aurimas ” Bymas ” Pipiras, som spillede med FaZe på stand-in/trial basis fra maj til juli. Litauerens afgang blev bekræftet mandag, da han blev annonceret som mousesports ‘udviklingsmæssige” sjette spiller.

Ved at slutte sig til FaZe håber Kjærbye for første gang siden begyndelsen af 2018 at vende tilbage til det højeste niveau i spillet, da han besluttede sig for at forlade Astralis i et berygtet choktræk til North.

Siden da har 2017 ELEAGUE Major MVP haft op-og nedture, men stort set forblev en af Norths bedste resultater på tværs af de fleste af holdets iterationer i 2018-2020, i gennemsnit en 1,08 rating på LAN i denne periode og sætte nogle standout fremvisninger på turneringer som ECS Sæson 7 Finals og StarLadder Major.

Kjærbyes debut med FaZe finder sted den 19. august i den europæiske del af ESL One Köln. Den europæiske blanding vil først tage på Heroic i åbningsrunden i gruppe B, som også har tre andre top-ti hold i Vitality, G2, og fnatic.

DEL NYHEDEN

  • Dato: august 11, 2020
  • Kategori:CSGO

SENESTE NYHEDER

SENESTE NYHEDER

SE MERE
SE MERE
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *