Gaming shop

BEDSTE GAMER MUS

Hvorfor vælge en mus over din gennemsnitlige optiske mus? For det første er sensorerne på en som er designet til at være mere responsive og mere præcise, med lidt at ingen udjævning eller acceleration kaster dit mål. Og de er designet til at have mere tilgængelige knapper end en traditionel mus.

Dine hænder fortjener den bedste mus sammen med det bedste gaming tastatur, hvilket betyder, at du skal finde en gamer mus, der er behagelig: den rigtige størrelse, form og vægt for dig. Der er masser af ambidextrous mus og dem bygget til lefties, også, hvis en fedtmule holdning er mere din stil.

I de sidste par år har de fleste gamer mus vedtaget meget høje DPI (eller mere præcist CPI) sensorer, så selv et budget mus vil sandsynligvis give dig stor ydeevne i ethvert spil, du spiller. De fleste af disse sensorer er i stand til ekstremt høje DPI-tal med op til 20.000 DPI, når du realistisk set vil spille på en meget lavere følsomhed – generelt under 2.000 DPI. Du skal ikke bekymre dig for meget om dette tal – i stedet overveje formen og vægten af din ideelle gamer mus.

Gamingspot.dk anbefaler lettere, mere ligetil mus, med få knapper til at komme i vejen for dig. Lettere mus vil ikke træthed dit håndled og er nemme at skate på tværs af en musemåtte ved høje hastigheder.

Under 100 gram er ofte ideel til konkurrencedygtige mus. Men hvis du foretrækker en tung mus, har vi også nogle anbefalinger til dem.