Gaming shop

Viser 1–24 af 376 resultater

Valg af den rigtige Gamer laptop

Mens Gamer pc forbliver suverænt blandt mange pc-spillere, har du nogle gange bare brug for noget, der er lidt mere bærbart. En gaming laptop er en rig på farten, med kraften til at game i en størrelse, du kan tage med dig.

Men når du køber en gaming laptop, kigger du ikke kun på specifikationer. Du ser på en hel computer, inklusive et indbygget tastatur og skærm. Her forklarer vi alle de beslutninger, du skal træffe, når du køber en gaming laptop, så du kan få den bedste til dit behov og budget.

5 tips til køb af en gaming laptop

  1. Få en god GPU: De fleste spil er GPU-afhængige, og du kan ikke opgradere disse på en laptop. En god GPU vil sikre, at din gaming laptop spiller spil ved høje indstillinger i et par år.
  2. Overvej at opgradere senere: Mange, men ikke alle, gaming bærbare computere giver dig mulighed for at opgradere din RAM og lagerplads.
  3. Vælg opløsning eller hastighed: De hurtigste skærme, der går op til 360 Hz, kommer kun med en opløsning på 1920 x 1080 lige nu, så en 4K-skærm vil være langsommere.
  4. Få et godt tastatur: Du vil ikke spille dine spil på noget grødet eller stift.
  5. Batterilevetiden vil sandsynligvis være dårlig: Meget få gaming-notebooks får 8 timer eller mere på en opladning, og du har alligevel brug for strømforsyningen for at få den bedste ydeevne.

Hvilken CPU skal jeg have?

Mens nogle spil bruger CPU’en, er de fleste spil stadig GPU-bundne, så dette er en af de største beslutninger, du træffer, når du køber en gaming notebook. I øjeblikket kommer størstedelen af gaming notebooks med Nvidia GeForce GTX eller RTX GPU’er.

De seneste grafikkort i Nvidia-serien er de nyeste kort i RTX 30-serien, fra RTX 3060 Max-Q til RTX 3080. På AMD-fronten er der Radeon RX 5000M-serien, som består af RX 5500M til budgetsystemer , og RX 5600M og RX 5700M for mere ydeevne. Vi forventer dog, at en ny serie af AMD diskrete GPU’er kommer til bærbare computere senere på året.

RTX-modellerne har en præmie. I mellemtiden, hvis du leder efter en aftale på en nuværende generation af gaming laptop, skal du holde øje med vores side med bedste tekniske tilbud.

Ny i gaming verden: Hvis du ikke har brug for at spille på de højeste indstillinger, kan du gå efter en GTX 1650 eller RX 5500M, som giver dig mulighed for at spille de fleste spil, om end på mellemstore indstillinger. En GTX 1660 Ti vil give dig en smule mere power, og vi synes generelt, det er mærkbart og værd at investere. 

Mainstream Gamer: Nvidias GeForce RTX 2060 er et godt midterste kort, der giver dig mulighed for at spille de fleste spil på høje indstillinger, men som året går, vil RTX 3060 og RTX 3070 indtage sin plads i mellemklassen . Det betragtes også som minimumsstandarden for virtual reality, så det er den laveste du bør gå for din Oculus Rift eller HTC Vive. På AMD-siden er RX 5600M ikke så stærk som en performer, men vil få arbejdet gjort.

VR og de højeste indstillinger: En RTX 2070 giver dig mulighed for at spille gennem næsten alt på høje indstillinger, mens RTX 2080 eller RTX 2080 Ti er de mest kraftfulde 20-serie kort derude og vil give mulighed for jævnere VR og specielle effekter. Som året går, vil RTX 3070 og RTX 3080 skubbe flest pixels. Dette er kortene, der vil lade dig begynde at pumpe effekter op som Nvidia Gameworks. 

Gaming laptop - hvilket mærke skal jeg vælge?

Hvert gaming laptop mærke har en smule “speciel sauce”. Nogle har specifikke hardwaredesigns, der skiller sig ud, mens andre fokuserer på brugerdefineret software.

Her er et par stykker at bemærke:

Alienware (Dell) – Alienware er kommet ind i det tynde og lette spil med Alienware m17, men har også lavet sit eget kraftcenter i desktopklassen med Alienware Area-51m. Dell laver også sine egne entry-level maskiner.

Asus – Asus’ Republic of Gamers-mærke har nogle smarte designs. Dens ROG Gaming Center-software deler enhedsoplysninger, herunder temperatur, opbevaring og RAM-forbrug, mens Armory Crate-programmet giver dig mulighed for at tilpasse RGB-baggrundsbelysning. Asus laver også Zephyrus G14, den bedste AMD laptop, vi har set.

Acer – Acer er kendt for at have overkommelig hardware, selvom det har imponeret os med innovation som sin latterlige Predator 21X med en buet skærm og mekanisk tastatur. PredatorSense-appen lader dig overvåge dit CPU- og GPU-forbrug og tilpasse blæserhastigheder.

HP – HPs Omen-serie har et mere klassisk design på det seneste, men bevarer en gamer-æstetik. Dens app er Omen Command Center, som beskriver GPU og CPU-brug, RAM-udnyttelse og en netværksbooster, der lader dig prioritere båndbredde.

Gigabyte & Aorus – Gigabyte og dets undermærke, Aorus, tilbyder en vis variation. Gigabyte har en tendens til at være lavere end med flere farvemuligheder, mens Aorus-modellerne er slanke og tynde. Uanset hvilken du går med, får du Fusion-software til RGB-tilpasning. Aorus-maskiner har kommando og kontrol for nem overclocking.

Lenovo – Lenovos spiludvalg hedder Legion og er for nylig blevet redesignet til at være mere minimalistisk. I stedet for at skabe ny software, ændrede virksomheden sin Vantage-app til at fokusere på CPU, GPU, RAM og HDD-information samt en knap til at øge blæserhastighederne.

MSI – MSIs gaming-bærbare computere er ofte store, sorte og røde, selvom virksomhedens seneste Stealth Thin viste, at den også kan noget mere afdæmpet. Selvfølgelig vil du altid bemærke varemærkets dragelogo. MSI inkluderer sin Dragon Center-software, som for nylig har gennemgået et redesign. Det giver mulighed for systemovervågning, flere præstationsprofiler, styring af blæserne og tilpasning af tastaturbaggrundsbelysning.

Razer – Var der nogen, der sagde Chroma? Razers design er noget af det bedste i branchen, og det er kendt for sin RGB-belysning. Razer Synapse lader dig optage makroer og indstille belysning på både bærbare computere og tilbehør.

Hvordan er batteriet på en gaming laptop?

Det korte svar er ikke at regne med, at din gaming laptop er super duper.

Hvis du bruger din gaming laptop til at game skal du holde den tilsluttet for at få den fulde ydeevne ud af din GPU. Og hvis du ikke gør det, vil du være heldig, hvis din gaming laptop holder en times tid. I vores testoplevelse holder de fleste gaming laptops kun et par timer på en opladning, når de udfører andre opgaver, men aldrig så længe som ultrabærbare uden diskrete GPU’er. Hvis du har brug for noget, der holder 8 timer, mens du arbejder, vil det ikke være en gaming laptop.

Nogle holder længe, men det er ofte på bekostning af skærmen, og du ønsker ikke at spille alle dine spil på en mørk, dæmpet eller unøjagtig skærm.

Indholdsfortegnelse