Find de bedste gaming tastatur igennem os

gaming tastatur

Hvad er det bedste gaming tastatur?

Det er meget forskelligt, fordi alle bruger deres computer til forskellige ting, så hvad der er det bedste gaming tastatur for en person, er ikke det bedste for en anden. Nogle mennesker surfer bare på internettet og læser e-mail, mens andre er meget konkurrencedygtige spillere, der ønsker at få alle fordele i forhold til deres venner, når de spiller. Ser jeg på tingene objektivt, tror jeg, vi kan finde nogle ligheder mellem behovene hos alle typer computerbrugere. Her er hvad jeg har fundet frem til hidtil.

Hvad gør gaming tastaturer essential

Det vigtigste inden for gaming, uanset hvilken genre spillet er, er at kunne få de oplysninger, du har brug for, når du har brug for det. Uanset om det er din karakters sundhedsscore, den ammunition, de bærer, ydeevnen på dit system, dine forbindelsesdata, ping-hastighed, endda hvor mange pladser du muligvis har tilbage i din beholdning.

Dette er de små ting, der kan gøre forskellen mellem at overleve en kamp og at blive tvunget til at starte forfra. Da ikke alle disse oplysninger kan vises på displayet i spillet, kan det være besværligt og undertiden vanskeligt at hente med et øjebliks varsel. Men med innovationen om tilføjelsen af en LCD-skærm indbygget i tastaturet, kan du få adgang til de nødvendige oplysninger meget hurtigere og derfor bevare kampkanten længere.

Vælg et gamer tastatur nu

Vælg det perfekte gamer tastatur

1. Programmerbare taster

Programmerbare taster kan bruges til mange forskellige ting. Du kan programmere en nøgle til at indsætte din signatur i en e-mail, du kan programmere en nøgle til at starte et blødt combo-træk i et spil, og du kan endda programmere en nøgle til at åbne et specielt program, du bruger ofte som e-mail eller din foretrukne MMO. Uanset hvad du bruger din computer til, tror jeg alle kan få gavn af programmerbare taster

2. Pris under 1.000 kr.

Jeg tror ikke, at de fleste brugere har brug for et tastatur på over  1.000 kr.. Sikker på, at nogle af dem er meget pæne, men i sidste ende kunne du ikke få de samme anvendelige funktioner fra et tastatur, der koster mindre end 1.000? Den eneste gang, jeg tror, at det kan være nødvendigt at gå over 1.000, er hvis du føler at du har brug for mekaniske nøgler på grund af nøglenes følelse og modstand. I løbet af de sidste mange år bruger tastaturer et lille gummistykke til at give modstand mod tasterne, men inden det brugte vi små metalfjedre. Jeg elsker personligt de mekaniske fjederbelastede taster og den måde, de føler på. Desværre gør de for det meste også meget støj i forhold til gummitasterne. Du kan få specielle mekaniske gamer-tastaturer som Logitech 710+, der har manger taster, men koster omkring 1.100 kr..

3. USB-port

jeg ved, at de fleste af jer tilslutter tingene foran på computeren, men når du først begynder at bruge et tastatur med sin egen USB-port, bliver du forelsket i det. Jeg behøver ikke længere nå ud til min pc eller endnu værre, bøj mig ned til jorden, fordi de ældre pc’er har deres indlæg i bunden. En anden god funktion er at have et lydstik på tastaturet. Hvis din pc er skjult i et kabinet eller under skrivebordet som min er, er det bare en ulykke, der venter på at have en headset-ledning viklet rundt om dit skrivebord. Med lydstikket på tastaturet har jeg masser af ledninger til headsettet, og jeg kan let tage mit headset ud og lægge det væk uden at komme under mit skrivebord.

4. Oplystaster

Denne er på grænselinjen, men de fleste mennesker, jeg kender, har ikke nok lys ved siden af computeren og bruger ofte størstedelen af tiden på computeren om aften, når solen er lav eller endda nede. Jeg troede også, at det var osteagtigt, da jeg først så et lysende tastatur, men efter at have prøvet et, kan jeg virkelig godt lide det. Det gør det nemmere at finde de forskellige taster, og jeg føler ikke, at jeg bruger så meget tid på at se ned. Jeg ved, at jeg ikke skal se på tastaturet, men jeg kan ikke hjælpe det. Det bliver virkelig hårdt, når jeg prøver at kaste en granat, og jeg ved en fejltagelse ender med at skifte våben.

gamer tastatur

Vælg dit gaming tastatur

I sidste ende er det bedste tastatur virkelig op til dig, og hvordan du bruger computeren. Jeg ved, at mange mennesker stadig spiller med ældre tastaturer, og hvis du er, er det OK. Bare sørg for at tjekke nogle af de nyere funktioner nævnt ovenfor, hvis du får en chance. Du kan finde ud af, at de gør det lettere at bruge computeren. Hvad mig angår, kan jeg godt lide Logitech G110. Hvis du er på udkig efter et nyt tastatur, skal du give dette et kig.

Find den bedste pris på et gaming tastatur

Når alt er sagt og gjort, hvis du leder efter et gaming tastatur, kan du normalt finde den bedste pris, hvis du ved, hvor du skal se.

Her kan vi hjælpe dig, vi finder de bedste tilbud til dig. Du kan nu stoppe frustrationerne ved at bruge timevis på, at surfe fra website til website. Se alle gaming tastaturer her: https://gamingspot.dk/kategori/gaming-tastatur/

Indholdsfortegnelse

Se Alle