TOP 10 GAMING UDSTYR

DE 10 BEDSTE GAMING LAPTOPS

De bedste gaming laptop kan være alt, hvad dit lille hjerte ønsker. Den perfekte gaming laptop med den nyeste CPU- og GPU-hardware, den ideelle kontor- eller studie-notesbog med batterilevetid i flere dage eller et kraftværk på en arbejdsstation, der kan gengive det du mangler.

Det eneste problem er, ingen gør det let at vælge den rigtige længere. Det er her, GamingSpot.dk, kommer til undsætning. Der er nu mange CPU’er og GPU’er kombinationer, og så mange forskellige versioner af hver for at få hovedet rundt, og det betyder for eksempel, at en Nvidia RTX 3080 gaming laptop kan levere en helt anden spilleoplevelse sammenlignet med en anden.

Tag ikke fejl, men dette er et godt tidspunkt at købe en af de bedste gaming laptop. De har aldrig været mere kraftfulde eller mere bærbare, og de repræsenterer også en af de bedste måder at få fat i den nyeste AMD-, Intel- og Nvidia-hardware.

Se vores udvalgte af de bedste 10 gaming laptops lige her.

1. Razer Blade 15

Den bedste gaming laptop i 2021

 • Uovertruffen byggekvalitet
 • Bredt udvalg af CPU / GPU-indstillinger
 • Ser lige så godt ud, som det fungerer
 • Fantastisk batterilevetid
 • Du får ikke den hurtigste RTX 3080
 • Trackpad kan være fin

Det sidste spin på Razer Blade 15 forbedres igen på en af de bedste gaming laptops, der nogensinde er lavet. Det har det samme smukke CNC-slebne aluminium chassis som sin forgænger, kun denne gang kan det huse en af Nvidias nyeste RTX 30-serie GPU’er og en 10. generation CPU fra Intel.

Vi tjekkede Razer Blade 15 Advanced Edition ud ikke så længe siden med sin 300Hz skærm, octa-core CPU og RTX 2080 Super Max-Q grafik silicium. Og vi blev forelsket igen. Disse nye modeller forbedret grafikbehandlingen yderligere med understøttelse af op til en RTX 3080 Max-Q, hvilket er utroligt i dette lille chassis.

En af de bedste ting ved Blade 15 er en række konfigurationer, som Razer tilbyder til den. Fra GTX 1660 Ti Base Edition, helt op til RTX 3080 Advanced med OLED 4K-panel, der er noget for næsten alle. Det er en af de smukkeste gaming laptop og stadig stærk.

Uanset hvilken konfiguration du vælger, mener vi, på Razer Blade 15 er den overordnede bedste gaming laptop på markedet lige nu.

2. Asus ROG Zephyrus G14

Den bedste gaming laptop til rå processorkraft

 • Utrolig CPU-ydeevne
 • Smukt levende skærm
 • Flot design og materialer

Ikke alle har brug for den tyndeste eller mest kraftfulde gaming-laptop. Nogle gange er bare let og hurtig fint. Asus ROG Zephyrus G14 skaber en sund balance mellem bærbarhed, ydeevne og pris. Den originale maskine var en imponerende RTX 2060 Max-Q notebook, hvis utrolige AMD CPU-ydelse formåede at imponere vores dedikerede team af hardwaretestere i det tophemmelige PC Gamer-laboratorium.

G14 er stadig en fantastisk bærbar computer; især nu får vi RTX 3060-opdateringen i det smarte chassis. Asus ROG Zephyrus G14 er et pålideligt 14-tommer system med avanceret grafik, der konkurrerer med selv nogle gaming desktops på trods af at det er højt.

3. Razer Blade 14

Den mest eftertragtede kompakte gaming laptop

 • Ser godt ud
 • Fremragende byggekvalitet
 • Fremragende all-round ydeevne
 • Ultra-bærbar ultrabook-stil

Vi er mægtig fristet til at skubbe Razer Blade 14 længere op på listen her, simpelthen fordi 14-tommer formfaktoren absolut har vundet mig. Asus ROG Zephyrus G14 i nummer to slot genindførte den kriminelt underbrugte bærbare størrelse, men Razer har perfektioneret den. Blade 14 føles mærkbart mindre end 15-tommer Blade og tættere på ultrabook Stealth 13, og blander en matsort MacBook Pro-stil med ægte PC-gaming-afstamning.

Razer-stilen er klassisk, og den føles også fantastisk at holde. Og med den fremragende AMD Ryzen 9 5900HX, der endelig finder vej til en Blade-notebook, får du ægte processorkraft, som du kan slynge ned i en messenger-taske.

Tilføj noget Nvidia RTX 30-series grafikkraft, og du har en fantastisk blanding af form og funktion, der gør den til den mest eftertragtede bærbare computer, jeg måske nogensinde har testet.

Mit eneste problem er, at RTX 3080 ville være for begrænset af det lille 14-tommer chassis og køre lidt højt. Så jeg vil anbefale GPU-mulighederne med lavere specifikationer, men hvis du bruger 12.000 kr. på en notebook, føles det som for højt til 1080p-spil. Men du køber ikke Blade 14 specifikt for direkte ydeevne og noget andet; det handler om at have al den kraft, du har brug for, i en formfaktor, der fungerer for praktisk mobilitet.

4. Dell G3 15

Den bedste budget gaming laptop med fantastisk batterilevetid

 • Overkommelige konfigurationsmuligheder
 • God batterilevetid
 • Kraftig bærbar

Lad os se det i øjnene, at prøve at finde en gaming laptop af høj kvalitet til et budget kan være en opgave. Du skal gå på kompromis med områder som ydeevne, design og endda batterilevetid. Heldigvis tilbyder Dell G3 15 anstændigt 1080p-spil med konfigurationer under 6.000 kr. og batterilevetiden er faktisk god.

Den væsentligste forbedring fra den tidligere model er dens slankere, slankere design. Med tyndere rammer omkring en 144Hz-skærm giver det slankere design en mere avanceret stemning. Det er et velkomment nedtonet look, hvis du håber på en gaming-laptop, der ikke råber ‘gamer’, så snart du trækker den ud af tasken. Selve skærmen ser ud til at være den eneste ulempe, da den ikke har et så rigt farveområde som de andre bærbare gaming-computere på denne liste

5. Asus ROG Zephyrus G14 (2022)

En af de bedste all-round gaming laptop

 • AMDs seneste CPU
 • Nyeste GPU
 • Fantastisk spilydelse
 • 16:10, 2560 x 1440, 120Hz IPS-panel

Den nye version af Zephyrus G14 til 2022 imponerer os endnu en gang med sin velafbalancerede specsliste og fremragende spilydelse. Seriøst, denne ting makulerer gennem rammer op til dens 120Hz opdateringshastighed, og den er også fantastisk til meget mere end spil.

Vi tjekkede udgaven ud med AMD’s RX 6800S under motorhjelmen, selvom der er mulighed for en RX 6700S, kan man antage for en del mindre penge. Den billigere mulighed lyder uden tvivl en smule bedre for os, da den avancerede kan blive lidt dyr og tæt på den dyre, men fremragende Razer Blade 14. Det er ikke hjulpet meget af dens 32 GB DDR5-4800 RAM i den forbindelse. , selvom vi elsker at have al den hurtige hukommelse, der er rar til at gå efter, hvad du end kan kaste på den.

Uanset hvilken mulighed du går efter, vil du modtage et fantastisk IPS-panel med en 3ms responstid og en smuk farve. Batterilevetiden på denne bærbare gaming-laptop er ikke den bedste, mens du spiller, men vi kan lade den glide, da den kan klare næsten alt andet.

6. MSI GS66 Stealth

En  af de mest stilfulde gaming laptop

 • Slank og kraftfuld
 • Lang batterilevetid
 • 1440p muligheder på vej

MSI GS66 er en helvedes maskine: Den er slank, slank og kraftfuld. Men det er dog ikke Nvidia Amperes kraft uden kompromis. MSI har været nødt til at være lidt sparsommelig med sine strømkrav for at pakke noget så performant som en RTX 3080 ind i et 18 mm tyndt chassis.

Den øverste GPU er 95W-versionen, hvilket betyder, at den kun lige overgår et fuldt frigjort RTX 3070, den slags du finder i Gigabyte Aorus 15G XC. Men det er stadig en forbløffende kraftfuld skive mobilgrafiksilicium.

Det kan blive lidt højt, men heldigvis har du fordelene ved alle Nvidia Max-Q 3.0-funktionerne til din rådighed. Dette inkluderer Whisper Mode 2.0, som vil bringe gaming ned til knapt hørbare niveauer, når du vil være snigende.

GS66 kommer også med et enestående 240Hz 1440p panel, som perfekt matcher den kraftfulde GPU, når det kommer til spil. Sikker på, du bliver nødt til at gå på kompromis i forhold til en RTX 3080, du måske finder i en storslået arbejdsstation, men MSI GS66 Stealth er en virkelig slank gaming-bærbar computer.

7. Acer Predator Helios 300

En overkommelig 240Hz gaming-laptop af høj kvalitet

 • Fantastisk ydeevne til prisen
 • God batterilevetid
 • Plads til 2 x SSD’er, 1 x HDD

Acer Helios 300 giver mest mening som en fokuseret budget gaming-bærbar, og denne Intel 11. Gen tager sig af mærkets negle, der kort. RTX 3060 giver masser af spilledygtighed og giver en fantastisk parring til 144Hz 1080p-skærmen. Smid sunde 16 GB RAM og en hurtig 512 GB SSD ind, og du har et godt grundlag for en budgetspillemaskine.

Den nye og forbedrede Helios 300 har en 144Hz skærm og mindre rammer, hvilket sætter den mere på linje med slanke tynde-og-lys end sine mere omfangsrige brødre fra den forrige generation. Den eneste reelle ulempe er den lille SSD, selvom den bærbare computer har slots til to SSD’er og en HDD, hvilket gør det lige så nemt at opgradere dit lager som at få en skruetrækker.

8. Lenovo Legion 5 Pro 16ACH6H - Ryzen 7 5800H & RTX 3070

Den bedste high-refresh QHD gaming laptop

 • Fremragende 165Hz QHD-skærm
 • Fantastisk tastatur
 • God værdi for pengene

Legion Pro 5 beviser, at AMD absolut er en seriøs konkurrent inden for gaming laptops. Parring af den mobile Ryzen 7 5800H med RTX 3070 resulterer i en bærbar computer, der ikke kun håndterer moderne spil med lethed, men som også kan vende hånden til mere seriøse eskapader.

QHD 16:10 165Hz-skærmen er et ægte højdepunkt her og en, der gør spil og bare brug af Windows til en fornøjelse. Det er også et IPS-panel med en maksimal lysstyrke på 500nits, så du kommer ikke til at stå tilbage, uanset om du spiller eller ser film.

Legion Pro 5 er virkelig også et udyr, når det kommer til spil, med den kraftige RTX 3070 (med en maksimal levering på 140 W er den hurtigere end nogle 3080’ere) der er et godt match til den livlige skærm. Du vil være i stand til at køre langt de fleste spil med den oprindelige opløsning på 2560 x 1600 med de maksimale indstillinger og ikke gå glip af et beat. Det faktum, at du kan trække på DLSS og nyde nogle ekstra ray tracing for pengene, er alt sammen med til at gøre dette til en utrolig attraktiv pakke.

9. Asus ROG Strix Scar 17

Den bedste bærbare computer med stor skærm

 • Prangende, men ikke irriterende
 • Optomekanisk tastatur
 • Stille afkøling
 • Utrolig skærmopdateringshastighed
 • Fantastisk batteri

Der er absolut ingen tvivl om, at du kan købe en meget mere fornuftig gaming-laptop end dette, men der er noget ved ROG Strix Scar 17’s udskejelser, der gør den utrolig tiltalende. Det føles som om, at alt ved den er skruet op til 11, fra den overclockede CPU – som er så dyr, som den kan blive – til den utroligt hurtige 360Hz-skærm på den model, vi har testet. Asus har presset en lille smule hårdere end de fleste for at toppe vores benchmarks for gaming bærbare.

Og topper benchmarks for de bedste gaming-bærbare computere, den gør, primært takket være GeForce RTX 3080, der kan ses slå væk i hjertet. Dette er 115W-versionen af ​​Nvidias top Ampere GPU, hvilket betyder, at den er i stand til at ramme den slags figurer, tyndere maskiner kun kan drømme om. Du kan trække på Nvidias fremragende DLSS, hvor den er implementeret, for også at hjælpe med at ramme latterlige billedhastigheder. Og hvis det ikke er nok, har Asus introduceret en model med en RTX 3080 Ti i 2022.

Det 17-tommer chassis betyder, at komponenterne også har lidt mere plads at trække vejret i sammenlignet med konkurrenterne, og kombineret med det fremragende kølesystem ser du på et køligt og stille stykke gaming perfektion. Denne ekstra plads har givet Asus mulighed for at klemme et optomekanisk tastatur på Scar 17, hvilket er en fornøjelse for spil og mere seriøse sysler.

10. Razer Blade 14 - Ryzen 9 6900HX - GF RTX 3070 Ti

En af de mest eftertragtede kompakte gaming-laptop

 • Ser godt ud
 • Fremragende byggekvalitet
 • Fremragende all-round ydeevne
 • Ultra-bærbar ultrabook-stil

Jeg er mægtig fristet til at skubbe Razer Blade 14 længere op på listen, simpelthen fordi 14-tommer formfaktoren absolut har vundet mig. Asus ROG Zephyrus G14 i nr. 2 slot genindførte det kriminelt underbrugte bærbare design, men Razer har perfektioneret det. Blade 14 føles mærkbart mindre end 15-tommer Blade og tættere på ultrabook Stealth 13, og blander en matsort MacBook Pro-stil med ægte PC-gaming-afstamning.

Razer-stilen er klassisk, og den føles også fantastisk at holde. Og med den fremragende AMD Ryzen 9 5900HX, der endelig finder vej til en Blade-notebook, får du ægte processorkraft, som du kan slynge ned i en messenger-taske. Og snart vil du være i stand til at få fingrene i Blade 14 med den helt nye Ryzen 9 6900HX-chip i hjertet, som faktisk vil være i stand til at spare på batteriet på farten ved at bruge dens RDNA 2-baserede indbyggede grafik.

Tilføj noget ekstra Nvidia RTX 30-serie grafikkraft – nu helt op til en RTX 3080 Ti, men tag ørepropper på – og du har en fantastisk blanding af form og funktion, der gør den til den mest eftertragtede bærbare computer, jeg har måske nogensinde testet.

Mit eneste problem er, at RTX 3080 Ti ville være for begrænset af det lille 14-tommer chassis og køre lidt højt. Så jeg vil anbefale GPU-mulighederne med lavere specifikationer, men hvis du bruger 12.500 kr. på en notebook, føles det som for højt til 1080p-spil. Men du køber ikke Blade 14 specifikt for direkte ydeevne og noget andet; det handler om at have al den kraft, du har brug for, i en formfaktor, der fungerer for praktisk mobilitet.