Delta White – Find den bedste pris her

Delta white headset
  • Fantastisk lydkvalitet
  • Interessante interne komponenter
  • Ser lige så godt ud, som det fungerer

ROG Delta White Edition-headset ser ikke bare fantastisk ud, det fungerer også som en drøm. Lige så meget som headsettet er visuelt tiltalende, leverer kvaliteten det samme. Robust bygget, æstetisk tiltalende, fremragende lydkvalitet og RGB-belysning giver et fantastisk produkt. Prisen kan være lidt stejl for nogle, men generelt er enhedens generelle kvalitet entréprisen værd.

Førstehåndsindtryk af Delta White

Når du har åbnet æsken og efterfølgende bliver budt velkommen i Republic of Gamers, kan du endelig kigge ordentligt på headsettet. Som nævnt fik jeg White Edition til denne anmeldelse, og den ser fantastisk ud. Selvom headsettet næsten udelukkende er lavet af plastik, føles designet og konstruktionen af det hele premium og fremstillet med holdbarhed for øje. Valget af plast frem for andet materiale holder omkostningerne relativt lave og vægten af produktet rimelig. Generelt er jeg ikke særlig vild med enheder med hvid maling, men ROG Delta’en klarer det på en eller anden måde. I æsken finder du en aftagelig mikrofon, brugervejledning, 2 ekstra ROG Hybrid ørepuder (mesh dækket) og et USB-C til USB 2.0 adapterkabel.

Delta White, når den først er blevet ordentligt beundret og forbundet til din pc, bruger Armory Crate-appen. Applikationen giver brugeren fuld kontrol over lydfunktioner, lydoptimeringsprofiler, VSS-indstillinger og mere. Gennem appen kan RBG-farverne og -effekterne også ændres. Det er overflødigt at sige, at lytning til Triviums seneste album med Music Defined Effects aktive giver et visuelt skue. En “funktion” at bemærke er applikationens enkelhed. Her finder du ingen useriøse indstillinger til at forvirre dig. Alt er simpelthen mærket og præcis hvor du forventer at finde dem. Det er en lille sejr, men en sejr jeg altid kigger efter, når jeg driller rundt med apps, der følger med enheden.

Delta White - Specifikationer

Lad os kigge ned i de specifikationer. De anseelige 50 mm neodymmagneter, der udgør driverne, kobler dette sammen med en impedans på 32 Ohm og et frekvensområde mellem 20 og 40000 Hz, og du har dig selv et par ordentlige højttalere til at kile dit hoved ind imellem. At have en ESS 9218 Quad-DAC (Digital til Analog Converter), som alligevel ikke er unødvendigt for gaming-hovedtelefoner, får ROG Delta til at skille sig ud på det mættede marked for gaming-headset. Den måde, ASUS inkorporerede Quad-DAC’erne på, er ret interessant. De inkorporerede 4 konvertere og formåede at give hvert frekvensområde sin egen DAC. Det er en smart implementering, der styrker det allerede fantastiske headset endnu mere. Standardområdet for Sound to Noise Ration i gaming-hovedtelefoner svæver mellem 90 og 100 dB, mens Delta øgede ante med sine 127 dB.

Interface: Wired
Connector: 3.5mm
Support Platform: PC, MAC, PS4, PS5, Nintendo Switch, Xbox Series S, Xbox one
Driver Material: Neodymium magnet
Driver Size: 50mm
Headphones Impedance: 32 Ohm
Headphones Frequency Response: 20 ~ 40000 Hz
Microphone Pick-up Pattern: Unidirectional
Microphone Sensitivity: -40 dB
Microphone Frequency Response: 100 ~ 10000 Hz
AI Noise Cancelling Microphone: No
Active Noise Cancellation: No
Hi-Fi DAC: ESS 9218
Hi-Fi Amp: ESS 9218
Channel: Virtual 7.1
Lighting: RGB
Aura Sync: Yes
Foldablility: Yes
Weight: 387 g
Carry bag/box: No
Extra ear-cushion: Yes
Color: Black
Cable: 3.5mm cable: 1.5m;, 3.5mm audio/mic splitter cable: 1m

– Hi-Resolution ESS ES9218 SABRE Quad-DAC
– Høj SNR i FPS-spil
– ASUS Aura Sync-teknologi
– Et headset er alt, du har brug for
– Skabt til komfort
– Øjeblikkelig kontrol ved hånden
– En ny standard for gaming headsets

Delta White - Komfort

Det næste er resultaterne af komforttesten. Det viste sig at være mere behageligt at bruge længere perioder med Delta White over mit hoved, som jeg oprindeligt havde forventet. Ørepuderne er åndbare og bløde, hvilket gør dem til en fornøjelse at have på til de længere sessioner end normalt. Som en ekstra bonus giver puderne en dejlig varme til ens ører i disse irriterende vinternætter, men aldrig nok til at overstimulere de apokrine svedkirtler. At engagere sig i nogle lette drillerier med venner på den anden side af kloden over både TeamSpeak og Discord viste kun få eller ingen tegn på dårlig stemmekvalitet.

Delta white headset

Delta White - Konklusion

Med alt det sagt er ASUS’s ROG Delta White et fremragende headset. Det passer til “normalt gaming headset”, men har nok unikke designvalg til at adskille det fra etiketten. Da det er et headset, der kan tilsluttes stort set enhver moderne enhed, med nogle Hi-Fi DAC’er, et slående design og skarpe RBG-lys, kræver det et øjeblik af enhver lydkvalitetsentusiasts tid. Prispunktet, selvom det ikke er ekstremt højt, kan være en smule over de fleste gameres budget (selvom kvaliteten af enheden retfærdiggør prisen). ROG Delta fungerer godt på konsollen og pc’en. Med et mindre problem i stemmekvalitetsafdelingen, berettiger de overordnede funktioner og kvalitet stadig til overvejelse af køb. Hvis du er på udkig efter et ordentligt headset med et iøjnefaldende design, er dette måske bare dit næste køb.

Se alle andre gaming headset her: https://gamingspot.dk/kategori/gaming-headset/

Indholdsfortegnelse