Vælg den bedste gaming skærm i 2022

Pc skærm

Er du en spilfreak? Planlægger du at købe en pc skærm til at spille spil, men er du ikke sikker på, hvordan du køber den bedste skærm til din pc? Du kan ikke nyde dit yndlings computerspil uden at have den rigtige skærm til spil. Så lad os diskutere nogle tip, som helt sikkert vil hjælpe dig med at finde den bedste mulighed for at nyde spil på din pc.

Hvorfor er en god pc skærm vigtig?

Det er ingen overraskelse, at spillere tager deres computer og gaming udstyr meget alvorligt. Årsagen er, at de bruger en enorm tid med disse produkter; det er fornuftigt, at det kan være en lang procedure at vælge den rigtige model. Denne regel gælder dog ikke strengt for selve skrivebordet. Selvom det bestemt er et betydeligt køb, er pc skærme næsten lige så vigtige. Det er strategierne ved, at spilleren har evnen til at se spillet, og derfor tager tunge spilfanatikere deres helt egne pc skærme meget alvorligt.

At vælge den rigtige model kan dog være meget overvældende. Efter computeren vil skærmen sandsynligvis være det udstyr, der bringer dig langt tilbage, og fordi det kan være en betydelig investering, er det bydende nødvendigt, at du får god hjælp, hvis beslutningen viser sig at være udfordrende.

Vælg en gaming skærm her:

Vælg en pc skærm her Ny eller gammel pc skærm?

Den primære nøgle til at bestemme er, at hvis du vil gå med de billigere (men ældre) CRT-gamingskærme eller endda det nyere (men i højere pris) LCD-valg. Næsten hver spiller vælger sidstnævnte, og selvom disse pc skærme normalt ville være dyrere. Der er dog bestemt en masse gode nyheder. Fordi de dybest set har overtaget computerskærmens verden, grundlæggende udslettet CRT-stilarter, bliver LCD-skærme stadig billigere. Dette vil gøre dem til et særdeles levedygtigt valg til dine spilskærme.

Fordelene ved LCD-skærme er masser af og uden prisreference får dem til at blive et smart valg. De er ikke kun generelt lettere og mindre i størrelse, de bruger endda meget mindre strøm, hvilket kan være godt for Jorden sammen med din månedlige strømregning. En anden væsentlig fordel ved LCD-gamingskærme er altid, at videoen er lettere for dine øjne. Især hvis du normalt stirrer på skærmen i længere tid. Det alene er utvivlsomt en fordel ved stolt at eje en LCD-skærm. Forudsat at spillere sandsynligvis bruger længere tid foran skærmen, vil en spilmonitor næsten udelukkende være en LCD-skærmtype.

Størrelse på pc skærm:

En anden vigtig faktor i beslutningen om, hvilke pc skærme der skal købes, vil bestemt være størrelse. Dette er stort set en individuel præference, men hvis du vil have, at dit spileventyr bliver så ægte og bemærkelsesværdigt, som du overhovedet kan, kan en større skærm måske bare være, hvad du har brug for. Normalt er spilskærme tilgængelige i størrelser mellem 15 og treogtyve tommer. Mange mennesker vælger 17 tommer skærme og finder denne størrelse stor nok til at imødekomme ethvert behov for spil uden at skulle tage for meget plads på dit skrivebord.

LED-gamingskærme har alvorligt fået en betydelig popularitet, især med sine fyldte fordele i forhold til de tidligere teknologier. Det er ingen tvivl om, at de mere intense spillere vælger denne slags skærme! Stille vil du se sammenligninger af alle spilmonitorer; se hvad en er perfekt egnet til dig. Nedenfor er de bedste tilbud på markedet i dag, inklusive højeste anmeldelser, der specifikt er identificeret mod spillemetoden for brugeren.

LCD-opløsning:

Forskellige skærme har forskellige billedopløsninger. Hvis der er højere billedopløsning, vil der være bedre billedkvalitet. Så hvis du vil købe en god spilmonitor til dit spilleværelse, bør du altid foretrække at købe en LCD-skærm med høj opløsning.

Gaming skærm - anmeldelser:

Alle virksomheder tilbyder eksklusive faciliteter og fordele ved at sælge deres gaming monitorer. Du bør læse forskellige anmeldelser online for at vide mere om deres funktioner og fordele. På denne måde vil du være i stand til at få mere information om disse skærme ved hjælp af upartisk feedback fra andre kunder, der også nyder at spille.

gaming skærm

Vigtige funktioner du skal kigge efter: Displayport:

Heralded for at være efterfølgeren til kabeltypen HDMI og DVI, er Display Port ofte en højere båndbreddeforbindelse, der letter lettere og tyndere skærme, da de ikke kræver unikke kredsløb (og elektronik til at betjene dette kredsløb) for at opnå videosignal . Vedtagelsen af denne teknologi har været sparsom, så langt som man kunne forvente.

Inputforsinkelse:

En forsinkelse, hvor skærmbilledet forbliver bag det, der er sendt til skærmen. Ikke hver person bemærker inputforsinkelse, og leverandører citerer sjældent, hvis nogensinde, dette tal om deres skærme. Inputforsinkelse påvirker spillere mest. Hvis reaktioner på splitsekunder er altafgørende som en del af dine spil-sessioner, skal du undersøge, hvad en gamingmonitors inputforsinkelse er inden du køber.

Ergonomiske indstillinger:

De fleste skærme har et vippepunkt på skærmen, normalt tredive grader bagud og fem grader fremad. Nogle vil omfatte et drejeligt aspekt, mange tilbyder højdejusterbarhed, og nogle paneler kan også dreje mellem liggende og stående tilstande, hvilket gør dokumenter og websteder i juridisk størrelse lettere at se. Nogle LCD-skærme er normalt fastgjort med VESA-kompatible monteringer, der tilsluttes med tredjeparts vægbeslag eller svingende arme.

Skærmopløsning:

Dikteret af skærmstørrelse, billedformat og ofte producentens afvigelse. Sørg for, at du har det godt med en LCD’s oprindelige opløsning, før du køber den. Husk, at en LCD-gamingmonitor, der skalerer dens grafik til en ikke-native opløsning, aldrig ser så godt ud.

USB:

Mange skærme har USB-porte. Generelt er de ikke drevne hubs, men simpelthen praktiske porte til at tilslutte enheder med lav strøm som en mus eller et tastatur og derved mindske det virvar af kabler, der normalt løber direkte ind i computertårnet.

Audio:

Nogle spilskærme tilbyder lydfunktioner, enten som standardiserede emner eller som ekstra tilbehør. Disse kan omfatte en lydstyrkekontrol, indlejrede højttalere eller et headsetstik. I det store og hele er disse højttalere af nedsat kvalitet, med et billigt 30-dollars lydsystem fra et kontor eller en computerbutik vil sandsynligvis give større lyd.

Betragtningsvinkel:

Stort set dikteret af nyere panelteknologi. LCD-pixelers fysiske struktur kan potentielt medføre, at lysstyrken og muligvis endda farven på billeder ændres for dem, der ser dem fra en vinkel i stedet for direkte mod skærmen. Tag producentens specifikationer seriøst, da de tester deres produkt for at konstruere det!

Med disse tip kan du nu nemt købe den rigtige spilmonitor til dig selv.

Indholdsfortegnelse

Se Alle