Glorious model O – Find den bedste pris her

Det gode og det dårlige ved Glorious Model O

Glorious Model O

Inden den herlige model O opstod, havde administrerende direktør Shazim Mohammad bemærket, at der næppe var nogen innovation i gang med de øverste spillere i musedesignbranchen, og de få, der innoverede “gik den forkerte vej.” Så han satte sit hold på en vej til at skabe den letteste RGB-gamingmus gennem tidene.

Og med dette har Model O, den herlige ‘legion’ taget kronen. For nu.

Inspireret af nicheideer fra online musemodifikationsentusiaster, der trykkede deres egne skaller med hex-design, såvel som nogle (absolutte hedninger), der bare fladede borede huller i deres mus, besluttede Glorious også at vedtage den perforerede tilgang.

Derfor blev Model O født med kun 2,4 oz (67 g), med model O-vejning på endnu mere imponerende 2 ounce (58 g). For at sætte det i perspektiv er det to gram mindre end Razer Viper Ultralight og 13 gram mindre end Logitech G Pro Wireless. Så hvis vægt er din største bekymring, sætter Glorious linjen.

Model O har 6 standardknapper, så selvom dette naturligvis har en fantastisk indflydelse på vægtfaktoren, er det ikke den største mus for MMO-spillere, der har brug for hurtig adgang til deres hotbar. Knapperne, der er der, er alle individuelt programmerbare, men også DPI-knappen, så du har fuld kontrol over, hvad du har til din rådighed.

Selvom MMO ikke er, er den stærk kulør, skinner Model O virkelig, når det kommer til hurtigt at klikke hack & skråstreg og FPS-spil.

Pro esports-spiller Vini fra Furia Gaming kan bevidne dette, da det var den model O, han brugte, da holdet vandt andenpladsen i ECS CSGO sæson 7-finalen. Så du kan se, at den optiske Pixart PMW-3360-sensor har tjent profferne godt.

En anden hjælp til dem, der spiller spil bygget på gamle spilmotorer, Model O har en variabel afstemningshastighed, der kan reduceres helt til 125Hz. Dette er fantastisk til de gamle spil, der ikke er optimeret til højere afstemningshastigheder, og det maksimerer ved 1000Hz til brug med mere moderne spil – i det væsentlige rapporterer det sin position til CPU’en op 1.000 gange hvert sekund.

Yderligere til dette siges det, at Model O er en af de bedste mus til “butterfly clicking”. Fra det, jeg samler, er dette en totalt ikke-snydende måde at vinde på minecraft. Med andre ord er Model O, med sine holdbare Omron-switche, fuldt optimeret til (og modstandsdygtig over for) den intense knapmashing af hack og slash-spil, der kræver superhurtige klik pr. Sekund. Ved at reducere ventetiden mellem klik (afvisningstid) hele vejen fra 16 millisekunder ned til 4, kan en spiller angiveligt opnå højere CPS. Jeg kan stadig ikke klikke på sommerfugl for at redde mit liv, så det har ikke rigtig gjort en forskel for mig.

Hvad der har gjort en forskel i mit tilfælde er det flettede ‘Ascend’ kabel. Det er smukt let og meget fleksibelt, så der er ingen kampe med det. Jeg har en tendens til at glemme, at det faktisk er der. Derudover er G-Skates fødder glatte som noget, så du aldrig rammer en hage, men udskiftninger koster dig omkring 50 kr., så prøv ikke at ridse dem op. Jeg er på kanten af formen, det er okay for mit håndflade / fingerspidsgreb, selv med små hænder, men det er muligvis ikke den mest ergonomiske mus derude. 

Glorious Model O - Farver og software

Når det kommer til den valgfri software, er Glorious gået med en enkel og ligetil rute, der gør det muligt for fjerlysets enkelhed hos musen at tale for sig selv. Det er let at navigere og har mulighed for at oprette profiler. Makroerne er nemme at indstille, og der er to belysningszoner og få fancy lysshow – inklusive Rave-tilstand, som ærligt talt skulle komme med en advarsel om epilepsi.

Softwaren præsenterer dig også for et fuldt RGB-hjul, men der er bestemt ikke et nøjagtigt interval på 16,8 millioner farve-RGB’er til rådighed. Dette er et andet af de tilfælde, hvor farvenøjagtighed er langt fra præcis.

Glorious Model O - Mat sort

5/5

Pris: 449 kr.

Gaming mus, optisk sensor – Pixart 3360 optisk sensor, 6 programmerbare knapper, 400 – 12000 dpi indstillinger, 125 – 1000 Hz opdatering, 2 meters kabel, USB, vægt: 67 gram….

Hvad koster den?

Hvis du også ønsker at “slutte dig til legionen” og “bestige dit spil”, koster musen kun 449 kr. hos proshop.dk

Pris, der formår at gøre Model O guld værd – ja, måske mere end sin vægt i guld, det er dybest set som at klikke på en fjer. Model O leveres i sort eller hvid standard med glansversioner af hver, der koster omkring 50 kr. mere, samt af en eller anden grund vejer en brøkdel  mere end deres matte kolleger. Tungere maling, måske? Der er endda en mat-rosa version, der flyder rundt, men disse var et begrænset antal, så det koster nok ekstra.

Alt i alt er Model O en robust gnaver, der fortjener kronen af ​​den letteste RGB-gamingmus, dog dårlig RGB-farveindstillinger den præsenterer. Mange af de mindre problemer, jeg har, såsom den minimale mængde knapper, er den kompromis, du kan forvente, når du køber en ultralet gaming mus. I betragtning af at dette i øjeblikket er det letteste, er jeg forbløffet over stabiliteten og kvaliteten af ​​musen.

Glorious Model O - Mat hvid

5/5

Pris: 449 kr.

Gaming mus, optisk sensor – Pixart 3360 optisk sensor, 6 programmerbare knapper, 400 – 12000 dpi indstillinger, 125 – 1000 Hz opdatering, 2 meters kabel, USB, vægt: 67 gram….

Søger du en anden gaming mus?

Var en Glorious Model O ikke lige det du søgte efter? Så er det godt, at vi hos Gamingspot.dk sammenligner vi priserne mange forskellige gaming muse. Du kan se hele udvalgte lige her og vores udvalgt kan variere fra dag til dag, samt priserne kan ændres fra dag til dag. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *