Bedste pris – Sennheiser GSP 600

Sennheiser gsp 600

Den bedste gaming laptop i 2021

  • Justerbar spænding i hovedbåndet
  • Topkvalitets materialer
  • Ser lige så godt ud, som det fungerer
  • Kraftig lyd
  • Behersket udseende

Sennheisers lydproduktsortiment er båret af 70 år brugt på at tackle kravene fra kræsne studieingeniører og krævende musikere. Det bedste marked for gaming-headset er et godt sted i dag og føles ikke halvt så gimmick, som det gjorde for fem år siden, men når et primært professionelt lydfirma deler sit perspektiv på, hvordan tingene skal gøres, kan du ikke lade være med at lytte .

Folk taler stadig om GAME ONE med åben ryg, selvom de insisterer på at style det i alle kategorier, og det har eksisteret siden Gud var en dreng. GSP 300 og GSP 670 har også et godt ry og sætter kun folk ude med henholdsvis deres underpowered mikrofoner og høje priser. Hvor passer 600’eren ind i dette, og det bredere felt af Sennheiser gaming headsets så?

Design og funktioner

Lad os starte med prisen… Sennheiser GSP 600 er ikke et billigt headset. Du kan købe et for omkring 1100 / 1800 kr., hvilket betyder, at alle, der havde forbehold for at købe GSP 670, stadig vil afvise dette. Endnu en gang er det tænkt som et luksusprodukt, og det opfylder bestemt denne opgave med sine byggematerialer, finish og komfort.

Et 3,5 mm split audio/mic-kabel er din eneste grænseflademulighed, men hvis du kan komme forbi det, bliver det bedre. To lydløse metalhængsler bryder et ellers sort og rødt skema med bjerge af skumpolstring omkring hver ørekop og under pandebåndet, og selvom det ikke ligefrem er et rent look, afholder den sig barmhjertigt fra at gå all-in på ‘gamer’-stilen. Ingen RGB, ingen stammetatoveringer fra rugbyspillere, kun et par EPOS-logoer i mat sølv på hver side af pandebåndet – EPOS er det københavnske firma, der faktisk fremstiller headsettene nu, under Sennheiser co-branding.

Blødheden af memory-skummet og rækkevidden af justerbarhed sætter Sennheiser GSP 600 op til stor komfort, men hvad der virkelig tager det op – helt bogstaveligt – er det variable hovedbånds spændesystem. To skydere på hver side af hovedbøjlens midtpunkt kan trækkes udad eller ind for at ændre headsettets klemmekraft, ved at stramme den nederste kant af ørekopperne, når du trækker dem op til toppen, og fordele spændingen mere jævnt, når du skyder dem til bunden . Det betyder, at du bør finde en behagelig konfiguration, uanset hvor stor, lille eller usædvanligt dit hoved er formet.

Og det bærer over i lyden, for når GSP 600 får klemmekraften den helt rigtige, giver den fremragende passiv støjreduktion, hvilket skaber et kammer lige omkring dine ører, hvor frekvenserne virkelig kan give genlyd.

Performance

Sennheiser har altid haft en evne til stereobilleddannelse, og selvom GAME ONE’erne altid vil have fordelen i denne henseende for at være åben-backed, formår disse lukkede GSP 600-drivere også at skabe en dejlig bred plads uden noget af den digitale ring der kommer med virtuel surround.

Den lave ende er kraftfuld nok til at give sig selv til kende uden at overvælde lyden, uanset om den pågældende lyd er Thelonius Monk, der går helt vild på et klaver eller Bloodhound, der sprænger dine skjolde og glider ind for at dræbe i Apex Legends. Den er velafrundet nok til, at du med glæde vil se film med den, selvom fokus på all-round underholdning sandsynligvis kommer i fokus for appel til en konkurrencedygtig gamer.

Det er ikke det, at du ikke kan få øje på lydsignaler med den i PUBG, langt fra – det er bare, at mikrofonen er en smule ru og klar med konsonanter og mangler både klarheden og støjreduktionen fra nogle af dens samtidige, såsom Steelseries ‘ Arctis rækkevidde. Hvilket er mærkeligt, for Sennheiser-mikrofoner ser altid fantastiske ud, og deres nu årti gamle swingarm mute-design er endnu ikke blevet forbedret.

Sennheiser GSP 600 - Konklusion

Er det pengene værd? Ja. Men kun hvis dine venner ikke har noget imod at skelne de ulige ‘s’ fra et ‘f’, og din banksaldo ikke har noget imod at skille sig af med store penge. Komforten og den velafrundede lyd passer til næsten alle.

Se alle andre gaming headset her: https://gamingspot.dk/kategori/gaming-headset/

Indholdsfortegnelse

Se Alle